Skip to content
18/6/2019

Děti na náboru v Hrusicích přišel podpořit bývalý fotbalista David Zoubek

V pondělí 27. 5. 2019 proběhlo na hřišti TJ Sokol Hrusice sportovní dopoledne Měsíc náborů v rámci akce Můj první gól podporované organizací FAČR.

Akce se zúčastnilo 140 dětí ze škol: ZŠ Senohraby, MŠ Senohraby, MŠ Hrusice a MŠ Mnichovice. Děti se rozdělily do skupinek zhruba po 7-8 jedincích. Každá skupinka měla svého trenéra, který je prováděl všemi stanovišti. Pro děti bylo připraveno 14 stanovišť, která byla zaměřena na všestranné cvičení jako například, slalom s balonem, koordinační žebřík, střelba na branku, hra zvaná „ocásky“, skákání v pytli, opičí dráha, hod tenisákem na terč, přetahování lanem a samozřejmě fotbal. Na závěr děti dostaly balíček plný sladkostí a propagačními materiály od Fotbalové asociace ČR.

Malé sportovce přišel podpořit bývalý ligový fotbalista a současný předseda TJ Sokol Hrusice David Zoubek. Věříme, že mnohé děti tato akce motivovala ke sportu.
Pro organizátory akce byla největší odměnou skutečnost, že si všichni zúčastnění akci velice chválili, děti byly nadšené, paní učitelky spokojené a podobné akce by uvítaly častěji. Velké ocenění a poděkování patří všem organizátorům, kteří celou akci perfektně zvládli.