Skip to content
2/10/2019

Začátek náboru ve Skalné doprovodila mlha

Ve středu 11. září se ve Skalné na fotbalovém hřišti v 10 hodin dopoledne sešlo 180 dětí ze Skalné, Františkových Lázní, Plesné, Nového Kostela a Lubů na akci zvané Měsíc náborů.

Jednalo se tak o nábor nových mladých talentů, kteří by měli zájem o kariéru fotbalisty nebo fotbalistky. Fotbalovému náboru úplně ráno úplně nepřálo počasí, ale děti si ho i přes to velmi užily. Vyzkoušely si několik různých disciplín zaměřených na jejich obecné schopnosti a dovednosti. Na jednotlivých stanovištích se tak seznámily s tím, jak probíhá trénink, ale zároveň zjistily, co všechno zažijí při přihlášení do fotbalového klubu. U některých účastníku se doslova projevil doteď skrytý talent.

Po skončení akce obdrželi všichni zúčastnění nějaké sladkosti a věcné předměty. Všichni přítomní byli s průběhem akce velice spokojeni a děti si sportování dle úsměvů na tvářích také pochvalovaly. Organizátoři děkují všem, kteří se jakkoliv podíleli na uskutečnění této akce a doufají, že se bude ještě další možnost ji zopakovat.