Skip to content
12/10/2018

V Čechovicích si přejí, aby se na náborových akcích našel nový Rosický, Poboský nebo Čech

​Ve středu 26.9. uspořádal oddíl TJ Sokol Čechovice ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR náborovou akci Můj první gól.

Za krásného počasí se této akce zúčastnilo 236 dětí ze 4 základních škol a jedné mateřské školy. Zúčastnily se děti z 10 tříd těchto škol : ZŠ a MŠ Čechovice (3 třídy), ZŠ Melantrichova (2 třídy), ZŠ Jana Železného (3 třídy) a ZŠ Dr.Horáka (2 třídy). Na fotbalovém hřiště a přilehlé „umělce“ čekalo na budoucí mladé fotbalové naděje 10 stanovišť, kde si děti vyzkoušely svoji sportovní obratnost, ale i talent na umění. Jedna „zastávka“ byla zaměřena na kreslení obrázků se sportovní tématikou.

Náborovou akci kromě organizátorů z čechovického oddílu, měl pod „palcem“ okresní fotbalový trenér Matěj Vybíhal spolu s 12 pomocníky. Fotbalový nábor Můj první gól navštívili i hráči druholigového klubu 1. SK Prostějov Zdeněk Fládr a Mistr světa a Evropy v malé kopané Jan Koudelka, kteří si s dětmi s chutí zahráli. Po téměř třech hodinách sportování přišlo každému účastníkovi k chuti malé občerstvení ve formě balíčku s pitím a čokoládovou tyčinkou.