Skip to content
9/12/2021

Fotbalový klub Hvězda Cheb uspořádal pro tamní školy další akci z projektu #mesicnaboru

I přes covidové omezení se v Chebu odehrál 17. září 2021 fotbalový nábor, kterého se zúčastnily dvě školy a účast byla nadprůměrná.

Oddíl FK Hvězda Cheb dne 17. září 2021 uspořádal náborový den, kterého se zúčastnilo kolem 150 dětí ze základních škol. Bylo osloveno 10 základních škol a mateřské školy, ale z důvodu omezení s Covid-19 se zúčastnily pouze 2 základní školy. 5. a 6. základní škola Cheb. Přesto žáků ze zúčastněných základních škol byl dostatek a v menším množství se lépe realizovala hygienická opatření. Akci jsme pořádali s 15 pořadateli z řad trenérů a hráčů FK Hvězdy Cheb. Byla vytvořena stanoviště, na kterých si žáci vyzkoušeli fotbalové, ale i házenkářské dovednosti, byla testována jejich fyzická zdatnost. Akci pořadatelé i učitelky škol hodnotí jako přínosnou a je velký předpoklad účasti některých dětí na trénincích. V závěru všechny děti obdržely náborové materiály FAČR i kontakty na trenéry FK Hvězda Cheb.

Ve stejný den od 16:30 do 18:00 hod. si děti v doprovodu rodičů individuálně vyzkoušely fotbalový trénink v rámci tréninkového procesu našich mládežnických mužstev. Individuální nábory probíhají v klubu celoročně. Děkujeme všem zúčastněným dětem, učitelkám a organizačnímu týmu za super sportovní den.