Skip to content
17/12/2021

Fotbalové odpoledne na pražském Břevnově i autogramiádou

Další akce měsíce náborů se tentokrát konala v neděli. V hlavním městě na svém fotbalovém hřišti přivítal SK Union Břevnov více než 100 dětí a zúčastnili se ho i některé fotbalové legendy.

Akce nazvaná "Pískek začátek" proběhla v neděli 12.9.2021 od 15 do 19 hodin. Jednalo se o slavnostní zahájení činnosti klubu SK Union Břevnov, který navazuje na fotbalovou tradici břevnovských klubů SK Břevnov a TJ Slavoj Břevnov. Hlavní součástí akce byl nábor dětí ve věku 6-12 let. Pro děti byly přichystány dovednostní soutěže, které organizovali trenéři Unionu Břevnov a také pozvaní trenéři z programu Grassroot trenéři mládeže FAČR Míra Navara a Honza Špinka. Za absolvování dovednostních soutěží děti dostaly odměny v podobě občerstvení a upomínkových předmětů. Akce měla velký úspěch, soutěží se zúčastnilo přibližně 130 dětí. Součástí akce byla i autogramiáda břevnovského odchovance Pavla Horvátha a zápas starých gard Břevnova.

Akce měla pokračování ve čtvrtek 16.9.2021, kdy se mohly do klubu zapsat děti, které nemohly dorazit v neděli. Do klubu se ke sportovní činnosti pak zapsalo přesně 70 dětí.