Skip to content
6/10/2021

Fotbalové dopoledne plné her v SK Březnice 1918

Dalšího náboru ve sportovním klubu Březnice 1918 se zúčastnila stovka dětí

V úterý 5. 10. 2021 proběhla na stadionu v Březnici akce „Měsíc náborů” ve spolupráci s Grassroots okresním trenérem Miroslavem Bodnárem. Připraveno bylo 10 stanovišť, kde po celé dopoledne probíhalo soutěžení žáků 1. tříd ZŠ a obou MŠ Březnice.


První na řadu v 8:30 přišli žáci 1.A ZŠ. Po rychlé rozcvičce byli kluci a holky rozděleny do skupin po čtyřech a začali rotovat po jednotlivých stanovištích. Největší odezvu mělo stanoviště s tréninkovými brankami, kde si zejména kluci, s chutí zahráli fotbálek. V 9:15 přišly na řadu děti z 1. MŠ. U těchto dětí jsme přizpůsobili soutěže menším dětem a šlo spíše o koordinaci pohybu, probíhání mezi slalomovými tyčemi a u těch nejmenších zahrávání míče do tréninkové branky. V 10:00 se zapojila do soutěží 2. MŠ a opět se děti rozdělily do skupin a zábavnou formou se zapojily do soutěžení. V 10:45 přišla na řadu poslední skupina a to 1. B ZŠ. Vzhledem k tomu, že se jednalo znovu o prvňáky tak hry byly zaměřeny na práci s míčem a pochopitelně nemohl chybět fotbálek.

Po ukončení soutěží jednotlivých skupin obdrželi všichni účastníci malý dárek ve formě náramku, dopis od partnera projektu Tomáše Součka a brožuru našeho klubu, která byla vydána před 3 lety k 100. výročí založení SK Březnice 1918. Na závěr skupiny ještě obdržely drobné občerstvení. Věřím, že se všem sportovní dopoledne líbilo a přispěje k nárůstu počtu přihlášených kluků a holek do našeho SK.