Skip to content
30/5/2019

Nábor v Chotěšově byl zakončen školním fotbalovým utkáním

Dne 23. 5. na fotbalovém hřišti TJ Chotěšov proběhla akce „Měsíc náborů“.

Tato akce byla uspořádána hlavně proto, aby si větší počet dětí mohl vyzkoušet tuto nejrozšířenější sportovní hru. Proběhla za vydařeného počasí a zúčastnilo se jí více než 150 dětí z MŠ Chotěšov, ZŠ Chotěšov, MŠ Zbůch a ZŠ Zbůch. Pro jejich bezpečnou dopravu zajistil oddíl TJ Chotěšov dopravu autobusy.

Všechny děti prošly připravenými stanovišti, které byly koncipované na základě doporučení manuálu FAČR, aby pomohly maximálně rozvinout tělesnou aktivitu zúčastněných sportovců a sportovkyň. Nakonec byli všichni účastníci odměněni malým občerstvením a drobným dárkem. Tato odměna jim snad ještě více zpříjemnila zábavné dopoledne. Jako nadstavba k projektu „Měsíc náborů“ a příjemné zakončení povedené akce proběhl zápas mezi ZŠ Chotěšov a ZŠ Zbůch.

I když třeba fotbalovou cestou další kroky dětí nepůjdou, je dobré, že přišly, vyzkoušely si základy na různých stanovištích a pobavily se. Samozřejmě věříme, že se nám některé potenciální posily povedlo zaujmout a že z tohoto náboru se podaří doplnit kategorii nejmladších a nastartovat u nich skvělé kariéry.